Rygter sender Liverpool-keeper til Barcelona

Victor Valdes har været førstevalg mellem stængerne for Barcelona siden 2003. Han kan næppe klandres for, at Barca måtte lukke hele syv mål ind i de to semifinaler mod mægtige Bayern. Alligevel virker det ganske sikkert, at Valdes efter eget ønske forlader klubben til sommer, og det har sendt 'Blaugrana' på markedet efter en ny keeper. 

Efter mange gennemgåede kandidater, heriblandt De Gea, Guaita og Ter Stegen, har Barcelona ifølge den spanske avis El Mundo Deportivo fastsat sig på Pepe Reina. Reina virker oplagt til at overtage pladsen efter Valdes af mange grunde. Han kender klubben, har erfaring, kan spille med fødderne og kender mange af holdkammeraterne fra det spanske landshold.

Et andet sted, hvor Barcelona for alvor har været ramt, er i det centrale forsvar. Tidligere har de allerstørste navne på positionen været oppe at vende; Thiago Silva, Vincent Kompany, Mats Hummels og såmænd også Daniel Agger. Nu peger El Mundo Deportivo på den unge Marquinhos fra Roma som et godt bud på den næste Barcelona-midterforsvarer.

Trods sine bare 18 år har brasilianeren formået at bide sig fast i start-elleveren i Roma, som han ankom til fra Corinthians sidste år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip