Rygteramt popsild svarer igen med kærlighed

Skrevet af admin

17/09/2014
Med status som en en af de bedst sælgende kvindelige artister på verdensplan med sin hitsingle "Problem" er der rigeligt at misunde den amerikanske popsangerinde Ariana Grande.Ifølge det unge popidol er det netop forklaringen på, hvorfor hun den senere tid har været genstand for hårdnakkede diva-rygter. Ifølge rygterne, som blandt andet fremlægges på den australske hjemmeside news.com.au, skulle Ariana Grande for eksempel nægte at lade sit fotografere fra andet end sin venstre side.Selv har den 21-årige sangerinde dog svært ved at tage rygerne seriøst. Det fremgår af hendes seneste indlæg på det sociale medie Twitter.- Jeg griner højt, når jeg tænker på nogle af de rygter, der har floreret om mig på det sidste. Jeg kan virkelig ikke tage dem seriøst, skriver Ariana Grande efterfulgt af flere smileys, der ser ud til at græde af grin.Teenageidolet, som først slog igennem som skuespiller i serien "Sam & Cat" på børnekanalen Nickelodeon, er imidlertid af den opfattelse, at had skal mødes med kærlighed.- Kærlighed, kærlighed, kærlighed. Her er noget mere kærlighed til jer. Selv til jer, som er uvenlige, her er noget mere kærlighed til jer, I har mest brug for det, skriver hun på Twitter.- Før eller senere vil det gå op for folk, at det, de sender ud, også er det, der kommer tilbage. Det gælder løgne og had osv. Vis kærlighed og jeg lover jer, at livet vil behandle jer godt, skriver Ariana Grande efterfulgt af en rødmende smiley.Newspaq

Mest læste i dag

Med status som en en af de bedst sælgende kvindelige artister på verdensplan med sin hitsingle "Problem" er der rigeligt at misunde den amerikanske popsangerinde Ariana Grande.

Ifølge det unge popidol er det netop forklaringen på, hvorfor hun den senere tid har været genstand for hårdnakkede diva-rygter.

Ifølge rygterne, som blandt andet fremlægges på den australske hjemmeside news.com.au, skulle Ariana Grande for eksempel nægte at lade sit fotografere fra andet end sin venstre side.

Selv har den 21-årige sangerinde dog svært ved at tage rygerne seriøst. Det fremgår af hendes seneste indlæg på det sociale medie Twitter.

- Jeg griner højt, når jeg tænker på nogle af de rygter, der har floreret om mig på det sidste. Jeg kan virkelig ikke tage dem seriøst, skriver Ariana Grande efterfulgt af flere smileys, der ser ud til at græde af grin.

Teenageidolet, som først slog igennem som skuespiller i serien "Sam & Cat" på børnekanalen Nickelodeon, er imidlertid af den opfattelse, at had skal mødes med kærlighed.

- Kærlighed, kærlighed, kærlighed. Her er noget mere kærlighed til jer. Selv til jer, som er uvenlige, her er noget mere kærlighed til jer, I har mest brug for det, skriver hun på Twitter.

- Før eller senere vil det gå op for folk, at det, de sender ud, også er det, der kommer tilbage. Det gælder løgne og had osv. Vis kærlighed og jeg lover jer, at livet vil behandle jer godt, skriver Ariana Grande efterfulgt af en rødmende smiley.

Newspaq