Rytteriet: Snobberne Poul og Fritz skåler igen

Med titlen "Rytteriet II" vender satireprogrammet Rytteriet tilbage på DR2 i midten af september. Det skriver DR.

Rytteriet II, som byder på otte afsnit, bliver en krydsning mellem sketch-show, dramaserie og film med en blanding af nye og gamle karakterer fra Rytteriets store persongalleri, lover DR.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Bag Rytteriet II står skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft, som sammen med instruktør Peter Harton har skabt et sort humoristisk univers befolket af dysfunktionelle og fordrukne mennesker, som alle er skildret med stor kærlighed.

Det er umiskendeligt Rytteriet, men den nye sæson rummer også en ambition om at komme længere ind og dybere ned i karaktererne.
 
Gamle kendinger som ægteparret Else (Rasmus Botoft) og Erik ( Martin Buch) går igen i Rytteriet II. Den rødvinsdrikkende Erik kommer under et middagsselskab til at slå Else, som beslutter sig for at forlade Erik i sin rødvinståge. I stedet flytter Else hjem til vennerne Tulle (Martin Buch) og John (Rasmus Botoft).

En stribe af nye karakterer gør deres entre: keramiker- og kurvefletterparret Steen og Jutta, de to krukkede teaterskuespillere Hans Henrik og Christopher, som sidder ubevægeligt fast et sted på det Kongelige Teater, en kvindelige præst (Bodil Jørgensen), der har mistet troen på alt og ikke mindst en hyggeklub bestående af de gamle venner Ulla (Kit Eichler), Gunnar (Martin Buch), Henry (Rasmus Botoft), Aksel (Christian Mosbæk) og Rita (Bodil Jørgensen).

De to kendte snobber Fritz og Poul vil naturligvis også være at finde i de otte afsnit, hvoraf det første vises torsdag den 12. september kl. 22.  
 

 

Dagens Gossip