S klapper i om Sass-sikkerhedsvurdering

Venstre og Dansk Folkeparti skal ikke regne med socialdemokratisk deltagelse i en ny diskussionen om PETs sikkerhedsvurderingen af den nye erhvervsminister Henrik Sass Larsen.

Hos Statsministeriet vil man slet ikke kommentere Venstre og Dansk Folkepartis krav om at se PETs nye sikkerhedsvurdering af den nye erhvervs- og vækstminister. Og socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke, mener, at Venstre burde koncentrere sig om noget andet end Henrik Sass Larsens sikkerhedsrisiko.

- I Venstre burde de koncentrere sig om at komme med nogle svar på deres politik i stedet for at bedrive politisk plat, siger Magnus Heunicke, der samtidigt slår fast, at man kan være helt tryg ved, at alle ministerudnævnelser er foregået helt, som de plejer.

Lørdag krævede Venstre og Dansk Folkeparti ellers at få en forklaring på, hvorfor Henrik Sass Larsen kan blive minister nu, når han ikke kunne for to år siden.

De to oppositionspartier ville samtidigt have indsigt i den nye sikkerhedsvurdering, som PET, ifølge Berlingske Tidende, har sendt til Statsministeriet.

Henrik Sass Larsen var storfavorit til komme med på regeringsholdet efter rød bloks valgsejr i 2011, men han måtte trække sig efter en sikkerhedsvurdering fra PET rejste tvivl om blandt andet forbindelser til rockerkredse.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip