S sammenligner Venstre med Dovne Robert

Som en kritik af Venstres forslag - eller ifølge Socialdemokraterne mangel på samme - til, hvordan der kan sættes mere fart i de økonomiske hjul, satte Magnus Heunicke lighedstegn mellem oppositionspartiet og Dovne Robert, hvis manglende lyst til at tage fat er blevet landskendt.

»Jeg mener, Venstre er et parti, hvor formanden holder permanent fravær langt fra Folketingets talerstol. Venstre er et parti, der nægter at fremlægge deres politik. Venstre er et parti, der ikke svarer på spørgsmål. Venstre er et parti, der befinder sig godt i en hængekøje. Kort sagt: Venstre er et parti, der er på offentlig forsørgelse uden at stå til rådighed. Så det er jo egentlig indlysende: Dovne Robert vil føle sig hjemme i Venstre,« sagde Magnus Heunicke fra Folketingets talerstol og fortsatte i Dovne Robert-sporet.

»Derfor blev jeg også lidt overrasket, da det gik op for mig, at det faktisk ikke er Venstre, Dovne Robert stiller op for. Han stifter sit eget parti. Måske selv han synes, at der sker for lidt i Venstre,« lød det med henvisning til, at Dovne Robert har valgt at stille op til kommunalvalget.

Magnus Heunicke brugte i øvrigt tiden på talerstolen til at understrege, at Danmark igen er på rette spor efter en række år med tunge skyer over økonomien.

»Og som en af dem, der var med på oprydningsholdet, vil jeg godt sige: Jeg håber, i havde en god fest, jer der var med. For den var dyr for Danmark,« lød det fra Socialdemokraternes politiske ordfører.

Dagens Gossip