S vil give politiet arbejdsro

»Jeg tror i virkeligheden, at det sidste, dansk politi har brug for, er politikere, der leger politidirektører og siger, at nu skal vi flytte rundt på ressourcer sådan og sådan,« siger retsordfører Ole Hækkerup (S) til Berlingske Nyhedsbureau.

De Konservative vil have politiforliget genåbnet med det formål at tilføre politiet flere penge. Retsordfører Tom Behnke (K) mener, at den verserende bandekonflikt tapper politiet for så mange kræfter, at almindelige politiopgaver ikke bliver løst.

Ole Hækkerup mener, at man skal give politiet arbejdsro til at løse opgaverne.

»Nu skal vi lade politiet arrestere alle de, der organiserer bandekriminaliteten, og alle de, der går rundt og skyder. Bagefter skal vi i ro og mag sætte os ned og kigge på, hvad vi kan ændre, og hvad der er årsagen til, at bandekriminaliteten bliver ved med at dukke op,« siger han og opfordrer Tom Behnke og andre til ikke at gå i panik:

»Ellers ender vi med at lave panikhandlinger, og det er dårligt for dansk politi og for de borgere, der skal kunne føle sig trygge,« siger Ole Hækkerup.

Tom Behnke mener, at finansminister Bjarne Corydon (S) skal finde de ekstra penge til politiet. Den idé har Ole Hækkerup ikke meget til overs for.

»Det er for nemt. Det er meget let at stå og love milliarder, når man ikke har et bud på, hvor pengene skal komme fra,« siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip