Så du det? Lille Frida bar t-shirt med særligt budskab til far Vingegaard

Skrevet af Henrik R

42 uger siden

|

24/07/2023
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaards lille datter Frida, bar på en t-shirt med et særligt budskab til farmand.

Dagens topnyheder

Familien er mere eller mindre alt for Jonas Vingegaard. Det er der vist ingen, der kan være i tvivl om. Det samme ser dog ud til at gælde for familien, der er klar til at bakke deres ægtemand og far op, når han virkelig har brug for det.

I går stod de også klar, da Jonas Vingegaard officielt kunne lade sig hylde som vinder af Tour de France 2023 efter at have kørt over stregen på Champs-Élysées for sidste gang.

Hans knap treårige datter, Frida, bar i den anledning en særlig t-shirt for at hylde sin far på denne mindeværdige dag.

Frida var klædt i en sort Jumbo-Visma t-shirt, der havde et unikt budskab skrevet i gul skrift. Teksten "jaunas" var trykt på t-shirten, en kreativ sammensætning af det franske ord for gul, "jaune", og Jonas' fornavn. Dette var en tydelig hyldest til Jonas' utrættelige indsats for at beholde den gule førertrøje i løbet af de sidste to uger af Tour de France.

Efter den sidste etape kunne Vingegaard endelig fejre sin sejr i Tour de France, og bekræfte sin retmæssige ejerskab af den gule førertrøje. Fridas søde t-shirt var en rørende hyldest til hendes far på denne triumferende dag.

Jonas Vingegaards hustru, Trine Marie Vingegaard Hansen, deltog også i fejringen ved at bære en gul bluse, der matchede den festlige anledning.

Den lille familie fejrede sammen Vingegaards imponerende præstation og sejr i et af verdens mest prestigefyldte cykelløb.

Der var dog ikke plads til den helt store fest i går, da Jonas Vingegaard allerede skal køre cykelløb igen i dag. Her gælder det nemlig Daags na de Tour i hollandske Boxmeer. I morgen skal danskeren dog for alvor hyldes, når han vender tilbage til Danmark og køres rundt i København inden han modtages ved Rådhuset.