Så er den gal igen: Chauffør snakkede på Skype under kørslen

En sporvognschauffør havde forleden indrettet sig, så han havde rig mulighed for at føre livlige samtaler, mens hans passede sit job med at føre en sporvogn fra en holdeplads til en anden.

Forleden beskrev vi her på Dagens.dk, hvordan en norsk buschauffør styrede sin næsten fyldte bus med underarmene, mens han sad med en mobiltelefon i hver hånd. Nu viser et næsten lige så rystende foto en norsk sporvognsfører i Oslo, der snakker løs via videotjenesten Skype.

LÆS OGSÅ: Her kører buschauffør med en mobil i hver hånd

25-årige Sara Hornseth tog lørdag aften sporvognen hjem fra arbejde. Hun fortæller til VG.no, hvordan chaufføren havde sat skærmen fast foran rattet, så han kunne se den, mens han styrede sporvognen.

Ifølge passageren, der også tog billedet, talte den mandlige chauffør med flere familiemedlemmer via Skype. Han var meget aktiv i samtalen og snakkede det meste af tiden.
Kommunikationschefen hos Oslotrikken siger til VG, at al brug af mobiltelefon er helt uacceptabelt hos deres chauffører, og at det kan ende med, at den pågældende chauffør bliver fyret for denne overtrædelse. 

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Dagens Gossip