Så er det bekræftet: Han skal synge den nye James Bond-sang

'Spectre' er navnet på den 24. film i serien om den britiske agent med licens til at dræbe, og som rammer de store lærreder i alverdens biografen i starten af november måned.

I 2012 slog Adele tonen an i den seneste James Bond-film, da den engelske sangerinde stod bag titelnummeret til filmen 'Skyfall'.

Læs også: Sanger om operation: Det bedste der er sket

I dag har folkene bag den populære filmserie offentliggjort navnet på den kunstner, der får lov til at indlede den kommende film om Agent 007 med et musikstykke.

Valget er faldet på endnu en englænder, da den 23-årige popsanger Sam Smith står bag nummeret 'Writings On The Wall', der er navnet på titelsangen til 'Spectre'.

I går aftes lagde musikeren fra London et billede ud på Instagram af den blæksprutte, der udgør logoet til den kommende spionfilm:

I dag bekræftede filmfolkene så rygterne ved at offentliggøre artworket til det nye nummer, der i aften bliver lagt ud på nettet.

Sam Smith opnåede sidste år international succes med singlen 'Stay With Me' – sangen strøg til tops i Storbritannien og blev nummer to på den amerikanske Billboard Hot 100.

 

Dagens Gossip