Så er det bevist: Singler er tyndere end folk i parforhold

Hvis du synes dine venner og veninder lægge sig ud, når de er kommet i fast forhold, så er der muligvis noget om snakken. 

Et nyt forskningsstudie fra Western Washington University i USA har hvertfald konkluderet, at folk i parforhold vejer mere end singler.

Studiet er ldet af Jay Teachmann, der brugte 20 års data for 3000 personer til at finde ud af sammenhængen mellem vægt og parforhold.

Her fandt han frem til, at singler der bor alene i gennemsnit vejer 1.5 kilo mindre end personer, der bor sammen med deres partner. Derudover undersøgte han foandringer i folks BMI ved skilsmisser, og her kunne han konstatere, at folk ofte taber vægt lige efter en skilsmisse, hvilket han dog formoder hænger sammen med stress i forbindelse med bruddet, skriver CNN. 

Men selvom studiet konkluderede, at singler vejede mindre end folk i parforhold, så er det ikke lykkedes forskerholdet at forklare, hvorfor det forholder sig sådan. 

Jay Teachmann har dog en teori. 

- Singler er tyndere, og muligvis hænger det sammen med, at de går mere op i deres udseende, fordi de er på dating-markedet, siger han til CNN. 

Dagens Gossip