Så er det officielt: Brøndby henter Kahlenberg og HSV-dansker

Kahlenberg har det meste af sommeren trænet med i Brøndby for at holde formen ved lige, efter danskerens kontrakt med tyske VFL Wolfsburg udløb efter sidste sæson, hvilket altså nu har resulteret i en kontrakt.

På samme pressemøde kunne man også fortælle, at 19-årige Christian Nørgaard kommer til fra tyske Hamburger SV, og det er ligeledes på en fire-årig aftale.

Det var dog glæden over at have sikret sig Thomas Kahlenberg, der i første omgang blev omtalt af bestyrelsesformand Aldo Petersen:

- Det er en kæmpe glæde at byde velkommen til en spiller, der har betydet meget. Han bliver en væsentlig del af vores udvikling og kan hjælpe holdet. Vi har forsøgt at overbevise ham mange gange om, at han skal hjem til Brøndby, og det er en stor cadeau, at han har valgt os, sagde Aldo Petersen.

Thomas Kahlenberg forsikrede forsamlingen til pressemødet om, at han trods manglende spilletid er i form, og at han glæder sig til at blive en del af genoprejsningen af Brøndby:

- Det handler om timing. Jeg har haft mange gode år ude. Grunden til, at jeg gerne ville blive ude, var, at jeg har haft det godt der. Men Brøndbys projekt tiltaler mig, og jeg er tiltænkt en rolle, hvor jeg kan præge det, sagde Kahlenberg, der også blev spurgt til, hvad der var udslagsgivende for, at han nu er endt på en kontrakt i dansk fodbold:- Jeg ville gerne se tiden an. Det er første gang, jeg er i en situation, hvor jeg er arbejdsløs. Med tiden kom jeg frem til, at Brøndby var det mest interessant. Jeg kan se, at det er et hold med potentiale og mange dygtige spillere. Hvis ikke jeg kunne se, at det kunne blive tophold, ville jeg ikke have skrevet under, sagde Kahlenberg.

Slutteligt glædede bestyrelsesformand Aldo Petersen sig over klubbens nye spillere:

- Disse signings er ikke lavet for symbolværdien, men de eksemplificerer, hvad vi vil i Brøndby. Det er en stor glæde, at vi kan tiltrække bedre spillere.

Før pressemødet offentliggjorde Brøndby IF, at man udvider aktiekapitalen, hvoraf de 65 millioner kommer fra Jan Bech Andersens lomme. Nogle af de penge bruges altså på en øjeblikkelig forstærkning af spillertruppen. Brøndby, som efter de første fem runder af superligaen ligger sidst, fremviste tirsdag et blodrødt halvårsregnskab på minus 25 millioner kroner.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip