Så er Karsten Ree milliardær igen

Med et fejlslagent redningsforsøg af Amagerbanken, uheldige investeringer i det nu forgangne flyselskab Cimbrer Sterling og computerfirmaet Zepto fossede der så mange millioner ud af Karsten Ree-koncernen, at han i 2011 ikke kunne kalde sig milliardær mere. Men nu har han generobret sin tabte titel.

I det seneste regnskab er der nemlig et firecifret millionbeløb til Karsten Ree, efter at 2012-overskuddet endte på lige over 185 millioner før skat. Når skatten trækkes fra, ender egenkapitalen i Karsten Ree-koncernen igen på over én milliard, nemlig på 1.067.544.000 kroner.

I ledelsesberetningen skriver Karsten Ree, at det især er investeringer i værdipapirer, som har sikret, at regnskabsårets resultat på lige over 130 millioner kroner sender millionæren ind i milliardærernes rækker igen.

Karsten Ree-koncernen er en sammensat størrelse og rummer ikke bare investeringer i værdipapirer, men også ejerskabet af safariparken Ree Park ved Ebeltoft, udlejning af erhvervsejendomme, golfbanedrift, kommerciel udlejning af skibe og andre fartøjer til fritid og sport samt handelsvirksomhed.

De mange forskellige aktiviteter kulminerede i 2009, hvor Karsten Rees formue var på 1.867.190 kroner. Men de uheldige investeringer sendte ham i 2010 ned på et resultat på minus 854 millioner kroner og en egenkapital der i 2010 faldt til 1.015.433 kroner og helt ned på 938.314 kroner i 2011.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip