"Så fortjent at det er helt uhyggeligt"

Champagnepropperne sprang lystet og slukkede den værste tørst hos de sejrshoppende Viborg-spillere i minutterne efter oprykningen til Superligaen var kommet i hus.

Blandt de fejrende spillere, som tog turen hele vejen rundt om stadion af et par omgange, var keeper Martin Hansen, der storsmilende kunne fortælle om følelsen af at være nyslået Superliga-spiller.

"Det er helt fantastisk. Det er så fortjent, at det er helt uhyggeligt. Mod topholdene indbyrdes har vi hentet de fleste point," lyder det fra den lykkelige målvogter, som havde en rolig dag mod Skive.

Han synes, at VFF's spillere har været gode til at håndtere udefrakommende pres

"Oprykningen lykkes, fordi vi lader være med at lægge os selv under pres. Vi behøver ikke fortælle omverden, at vi er gode eller har ambitioner om at rykke op. Det holder vi for os selv. Og derfor er der heller ikke noget pres på os. Vi har klart være det bedste hold i den her række," fortæller Martin Hansen, mens han løber rundt med holdkammeraterne til jublen fra de mere end 7.000 tilskuere.

"Det er helt fantastisk. Det er sådan her, fodbold skal spilles. Foran så mange mennesker som overhovedet muligt. Det bliver sindssygt spændende det, der kommer nu," siger keeperen med reference til, at Viborg FF nu er at finde i landets bedste række.

Dagens Gossip