Så meget tjente J-Lo på at synge for diktatorer

Det var en ganske solid check J-Lo fik, for at synge for præsidenten. Selvom man fra Lopez-lejren udmeldte, at man ikke på forhånd havde kendt til brud mod menneskerettighederne.

Men det skulle ifølge Thor Halvorssen, formand for Human Rights Foundation, ikke være første gang. Han fortæller nemlig, at Jennifer Lopez i flere omgange har spillet koncerter i Mellemøsten og i Østeuropa, blandt andet i Hviderusland, som er det eneste land i Europa med et groft diktaturstyre, skriver Huffintonpost.

Ikke nok med det, skulle hun ifølge Thor Halvorssen have tjent 10 millioner dollars på sine koncerter i den del af verden, svarende til næsten 60 millioner danske kroner.

Men her stopper Thor Halvorssen ikke sine anklager, hos Human Rights Foundation har hun nemlig et helt særligt kalde navn, fortæller han. Hun bliver nemlig omtalt som Jenny-from-the-block-who-doesn’t-Google.

- Lopez kan ikke tillade, at kalde det ren uvidenhed, når det kommer til hendes valg af diktatorer og deres ligemænd. Det handler slet ikke om uvidenhed, det handler om grådighed, fortæller han i en pressemeddelelse.

Dagens Gossip