Så trofaste er kvinder mod deres frisør

De britiske kvinders ægtemænd får baghjul af deres koners forhold til frisøren, viser en ny undersøgelse fra Storbritannien.

Her viser det sige nemlig, at kvinder gennemsnitligt holder sig til den samme frisør i 12,4 år ifølge femalefirst.co.uk.

- Jeg har kendt min frisør længere end mine børn og min mand. Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige, at hun er blevet en del af min familie, lyder det fra en deltager i undersøgelsen.

Kvinder vil ikke give slip på frisøren

Dette er næsten et år længere end det typiske ægteskab varer i Storbritannien, for her er gennemsnittet 11 år og seks måneder.

Undersøgelsen viser også, at mere end halvdelen af kvinderne sætter deres frisør i top ti over de vigtigste mennesker i deres liv.

- Det tager virkelig evigheder at finde den perfekte stylist, der klipper dit hår lige præcis, som du vil have det, så når du endelig finder den rette person, vil du ikke give slip, siger deltageren.

Uffe Buchard mener ikke, at du får et blowjob uden et godt klip. Læs hvad han mener på IN.dk

Frisøren skal være indenfor rækkevidde

Forskerne fandt desuden ud af, at det tager den gennemsnitlige kvinde 1,8 år at finde den perfekte frisør.

Undersøgelsen viser også, at næsten en ud af ti kvinder mener, at en kort afstand til frisøren er en vigtig faktor ved en eventuel flytning.

- Min frisør er en del af top fem over personerne i mit liv, lyder det fra en deltager i undersøgelsen.

Kvinder knytter sig til frisøren

En anden deltager i undersøgelsen fortæller, at hun føler, at hun kan tale med sin frisør om alt og intet.

Faktisk vil hun dele mere med frisøren end med sine venner og familier, og derfor ville hun være i vildrede, hvis frisøren en dag flyttede, og selv overveje at flytte med.

- Det bånd en kvinde har til sin frisør er ekstremt tæt, og hun vil ikke opgive det så let. Som vores studie viser, så arbejder kvinder over et år på at finde den rigtige frisør, siger talskvinden for det britiske tilbudssite NetVoucherCodes.co.uk, der står bag undersøgelsen.

Læs Dennis Knudsens skønhedsfilosofi på IN.dk

Derfor har folkene bag undersøgelsen også forståelse for, hvorfor kvinder er så loyale, når de endelig finder en frisør efter deres smag.

Af Juliane Olsen, IN.dk/ NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip