Så vildt var det: Gense VM i landevejscykling fra en anden vinkel

- En latterlig dag.

Det var den umiddelbare reaktion fra danske Chris Anker Sørensen oven på sødagens VM i landevejscykling i Toscana. Et løb, der bød på store mængder vand, styrt på stribe, et utal af punkteringer og adskillige udgåede ryttere.

LÆS OGSÅ: Portugiser vinder dramatisk VM

Næsten syv en halv time var rytterne i sadlen i det, der er blevet betegnet som et af de hårdeste VM-løb nogensinde. Men, selvom rytterne på det nærmeste stod i kø for at tegne og fortælle om de slemme forhold, så er det formentlig de færreste, der helt kan sætte sig ind i, hvad pedalatleterne gennemlevede den dag i det italienske.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Men Shimano, der er en af verdens største producenter inden for cykeldele, har produceret en video fra løbet. En video, der er filmet fra producentens servicebil.

Videoen, der nu er set næsten en kvart million gange på YouTube, viser klart, at søndagens VM ikke var den sjoveste dag at være professionel cykelrytter.

Ham, der havde det sjovest, var uden tvivl porugiseren Rui Costa, der snød alle favoritterne, og efter pinslerne kunne kalde sig verdensmester.

SE VIDEOEN HER:

Dagens Gossip