Sådan bliver dit kærlighedsliv i januar ifølge dit stjernetegn

Drømmer du om at flette fingre under den varme dyne eller hede kys i den kolde sne? Her kan du se, hvad dit stjernetegn ifølge Yourtango afslører om dine chancer for romantik i denne måned.

Vædderen (21/3 - 19/4)
Du vil sandsynligvis opleve, at en gammel kærlighed kommer tilbage i dit liv. Det ser endda ud til, at det kan ske på en usædvanlig eller ligefrem overraskende måde. I vil føle, at der ikke er gået én dag - uanset hvor meget, der er sket siden.

Tyren (20/4 - 20/5)
Du vil have dit livs fedeste tid - og det bliver endnu bedre den 13. og 14. januar, hvor det kan blive hedt. Kom ud af kufferten og pak dine bekymringer væk.

Tvillingen (21/5 - 20/6)
Det ser lovende ud for dine nye bekendtskaber - særligt, hvis du er single (hvilket helt sikkert kunne ændres omkring den 12. januar). Hold udkig efter en ny beundrer, som kunne komme og fortælle historier, der glæder og underholder dig.

Krebsen (21/6 - 22/7)
Hvis du ikke ser nogen i øjeblikket, kan det helt sikkert ændre sig, hvis du går ud og er åben for nye relationer. Måske er du heldig den 17., 18. eller 19. januar og kan møde en særlig person, som vil optage al plads i dit hjerte og hoved.

Løven (23/7 - 22/8)
Er det en stemme fra din fortid, der hvisker sødt i dit øre? Ja, det er det. Du vil måske endda høre mere end én. Måske hører du pludselig fra én, du ikke har talt med i virkelig lang tid, men som ønsker at se dig igen.

Jomfruen (23/8 - 22/9)
Gør dig klar til et livligt og dejligt socialliv. En gammel elsker kunne komme tilbage i dit liv og bede dig om en chance mere for at være romantisk med dig. Du bør tænke længe og grundigt, før du involverer dig igen, medmindre, du er sikker på, at du har nye løsninger på gamle problemer.

Vægten (23/9 - 22/10)
Hvis du ikke ser nogen i øjeblikket, vil du snart få adskillige chancer for at møde en ny og vidunderlig i denne måned. Forbered dig på at møde nogen under højst usædvanlige omstændigheder. Hold dine øjne åbne og nyd udsigten.

Skorpionen (23/10 - 21/11)
Invitationer og tilbud er på vej i din retning. Selvom det kan føles udmattende, vil det også blive virkelig sjovt. Tag dig tid og vær klar over, at der er masser af skønne mennesker, der venter på dig.

Skytten (22/11 - 21/12)
Du har aldrig haft svært ved at få tilhængere og venner. Når det er sagt, vil du omkring 12. og 17. januar møde alle mulige interessante mennesker på din vej. Der er endda chancer for, at de har historier, der vil være sød musik i dine ører.

Stenbukken (22/12 - 19/1)
Hvis du har siddet på dine hænder og ventet på tilbagebetaling af eventuel udestående gæld, vil det sandsynligvis blive den 20. januar, du beslutter, at det er tid til at betale tilbage. Når du føler dig økonomisk sikker, vil du nemt tiltrække beundrere, med den følelse af mod og selvtillid, som du udstråler.

Vandmanden (20/1 - 18/2)
Du vil på intet tidspunkt i denne måned føle dig ensom. Faktisk vil du sandsynligvis tiltrække dig beundring og opmærksomhed fra en vens ven, som er skør med dig.

Fisken (19/2 - 20/3)
En særlig energi vil hvirvle rundt om dig ind til den 23. januar, hvilket giver dig tre uger til at vise al din charme og promovere dig selv - både privat og professionelt.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip