Sådan bliver Kardashians bryllup

Brylluppet mellem den barmfagre realitystjerne Kim Kardashian og den ublu rapkomet Kanye West er en realitet. Og det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig.

En af de ting, de mange gæster kan se frem til, når brylluppet løber af stablen næste sommer, er kampfly. Det fortæller Kanye West til det amerikanske radioprogram "Big Boy's Neighborhood". Her afslører han også, at der blev lavet i alt fire ringe, før den helt rigtige blinkede til ham.

- Kim vidste, at jeg ville spørge hende på et tidspunkt. Jeg blev bare nødt til at ramme ringen rigtigt. Jeg arbejdede med fire forskellige juvelerer. Der blev lavet tre ringe, men kun én sad lige i skabet, og det var Lorraine's. Jeg ændrede faktisk ring aftenen før. Den, hun fik, var mindre end fire timer gammel, afslører West.

Samtidig løfter Kim Kardashian sløret for en omstændighed, som de færreste nok havde lagt deres penge på. Hun har nemlig tænkt sig at skulle tituleres Kim Kardashian West i fremtiden, fortæller hun til E! News.

- Jeg tager efternavnet West. Det bliver Kim Kardashian West. Uden bindestreg, afslører hun.

Sammen har parret den fire måneder gamle datter North West. Ægteskabet med Kanye West bliver 33-årige Kardashians tredje af slagsen.

Newspaq

Dagens Gossip