Sådan bliver ugen ifølge dit stjernetegn

Masser af socialt samvær, romantik i luften eller måske en benhård arbejdsuge? Her er, hvad stjernerne ifølge Yourtango forudsiger om dit liv i denne uge.

Vædderen
Onsdag vil du føle dig ekstra emotionel. Selvom du er selvstændig, er du mere end villig til at give dig hen til et fast forhold. Forbered dig op, at én fra din fortid vil dukke op i dit liv igen. Du vil straks vide, om det er værd at give forholdet endnu en chance.

Tyren
Du starter ugen med at føle dig rastløs og klar til forandring. Tag på en udflugt, hvis lejligheden byder sig. Hvis ikke, så opsøg et nyt sted i dit lokalområde med en ven, du ikke har set i et stykke tid. Det vil muntre dig op i løbet af nul komma fem.

Tvillingen
Forhold har været dit primære fokus på det seneste. Vi taler ikke bare om Tinder, men alt fra din familie til dine kolleger. Din inde selskabsløve lever livet fuldt ud. Men onsdag giver dig et øjebliks pause - hvilket er en god ting. Du kan ikke være der for alle hele tiden.

Læs mere: Sådan flirter du ifølge dit stjernetegn

Krebsen
Du har været travl på det seneste. Normalt er du ikke meget for forandring, men på det seneste har du fået meget af det. På en eller anden måde har det fået dig til at føle dig mere jordnær.

Løven
Du føler dig fokuseret, men du længes alligevel efter lidt drama. Din kommunikation kører ret godt på skinner for tiden. Vær opmærksom på, hvordan du formulerer tingene, du har ikke lyst til at gøre nogen oprevet. I løbet af ugen, bør du komme i kontakt med din kreative side og sørge for at klare dit hoved.

Jomfruen
Du kommer godt ud af det med andre i denne uge. Men hvad du virkelig ønsker dig, er alenetid og dyb samtale med en, der er helt særlig. Hvis du føler, at der er nogen, der ikke værdsætter dig - er det nu, du skal sige det til dem.

Læs mere: Sådan kysser du ifølge dit stjernetegn

Vægten
Din indbakke bugner af invitationer, og du bør ikke sig nej til en eneste af dem. Du har ikke brug for at føle, at du går glip af noget.

Skorpionen
Folk ser til din side for lederskab og inspiration i starten af ugen. Men efter onsdag bliver du trukket i fra for mange sider. Det er tid til, at du skal fokusere på dig selv.

Skytten
Inspirationen rammer dig i starten af ugen. Der er gang i dig. Onsdag kommer der nogle indre følelser frem, som du har forsømt. Det ser ud til, at du har fået nok af nogle mennesker og situationer. Det er tid til at få disse ting ud af dit liv.

Læs mere: Her er dit hemmelige talent ifølge dit stjernetegn

Stenbukken
Dit indre barn er klar til at lege. Du sætter spørgsmålstegn ved dit forhold til arbejde og fornøjelse. Du har brug for mere privat tid og mere kontakt med andre. Hvis det hele går op i arbejde, bliver du gnaven.

Vandmanden
Du starter ugen ud med at være i rigtigt shoppehumør. Det er en god måde at komme det dårlige mandagshumør til livs, men måske ikke så godt for dit budget. Det kan godt være, der er grund til at fejre, men før du køber champagne til alle, skal du sikre dig, at dine regninger er betalt.

Fisken
Fra onsdag begynder du at føle noget stress. Bare rolig, det handler mest om, hvad du giver andre, og det er let at kontrollere. Hvis nogen er grådig eller ikke bidrager, er det måske tid til at trække sig tilbage.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip