Sådan bliver weekendens vejr

Selv om kalenderen siger juli, så er der ikke mange solstrålehistorier gemt i vejrudsigten for weekenden. For de tusindvis af festivalgæster i Roskilde er det mest positive, at mængderne af regn formentlig ikke bliver enorme.

- Det bliver en fugtig, ustadig og også noget køligere start på juli end normalt, siger vagthavende meteorolog hos DMI Frank Nielsen.

Generelt bliver det mellem 15 og 18 grader varmt. Lokalt kan temperaturen bevæge sig op omkring de 20 grader. Bornholm ser ud til at få det pæneste vejr.

Er der planer om at slikke sol i haven, så gælder det om at være omstillingsparat, lyder det fra DMI.

- Der kan sagtens blive kortere perioder, hvor det lysner op. Men der kommer nok ikke længere stræk med sol, siger Frank Nielsen.

Fredag ser ud til at blive en anelse varmere end de kommende dage. Men det kommer nok ikke til at holde tørt. Det meste af landet kan regne med nedbør, men det vil gå værst ud over Nordvestjylland ifølge DMI.

Natten til lørdag kommer der mere regn ind fra vest. Lørdag formiddag vil det hænge over især den østlige del af landet, mens det klarer op i det jyske i løbet af dagen.

Lørdag aften skulle det værste vejr også været drevet over på Sjælland.

- Der vil nok være en pæn solnedgang til de fleste og kun enkelte byger, siger Frank Nielsen.

Dermed tyder det på, at de sidste kunstnere indtager scenerne ved dyrskuepladsen i Roskilde i nogenlunde tørvejr.

- Men søndag bliver luften mere ustabil, og der kommer byger mange steder og kun lidt sol. Til gengæld vil der ikke være så meget vind, lyder det fra meteorologen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip