Sådan er din bedste ven ifølge dit stjernetegn

Måske er det ikke helt tilfældigt, hvem der ender med at blive din bedste ven. Ifølge Elite Daily vil disse stjernetegn i kombination skabe de bedste venskaber.

Vædderen (21/3-19/4)
Vædderen er god til at tænke ud af boksen. Du er kreativ, spontan og følsom. Vædderen er kendt for sine ambitioner, men sommetider bliver du utålmodig, hvilket betyder, at du reagerer for hurtigt i bestemte situationer.

Vægten er den bedste ven for dig, fordi du er så overstrømmende, at det er vigtigt, at du finder én, der kan holde dig i skak.

Tyren (20/4-20/5)
Tyren er kendt for at være stædig. Din målbevidsthed kan skabe problemer, når det handler om at håndtere visse mennesker, men det gør dig også til en meget vedholdende og effektiv medarbejder.

Fisken er den bedste ven for dig, fordi han eller hun er fredelig og udramatisk. Fisken er kendt for at være en loyal og uselvisk ven.

Tvillingen (21/5-20/6)
Tvillingen er kreativ og medfølende. Normalt tøver du ikke med at handle. Du kan blive humørsyg, men er generelt fleksibel.

Vandmanden er den bedste ven for dig, fordi I begge er stille og rolige. Når tvillingen bliver humørsyg, formår vandmanden at give dig plads.

Krebsen (21/6-22/7)
Krebsen kræver hverken rampelyset eller opmærksomhed og er som regel tilfreds de små ting i livet. Det er vigtigt for en krebs at have tid for sig selv, og du kan blive gnaven, hvis du ikke får opfyldt dette behov. Det er ikke personligt, men blot på grund af din afdæmpede natur.

Skytten er den bedste ven for dig, fordi du er introvert af natur - og skytten har også en tendens til at have introverte træk.

Løven (23/6-22/8)
Løven er et af de mest dominerende tegn. Du er drevet mod at få magt og respekt og er som regel alfa-hun eller alfa-han i din vennegruppe. Du er viljestærk, men meget karismatisk.

Stenbukken er den bedste ven for dig, fordi han eller hun er en uselvisk ven, der vil hjælpe til at afbalancere din til tider pompøse karakter.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen er charmerende og karismatisk. Du er en naturlig underdog og gør indsigelse mod dårlig behandling af andre mennesker - særligt dem, der er svagere end andre.

Vædderen er den bedste ven for dig, fordi han eller hun er kreativ, og du vil sætte pris på jeres finurlige samtaler.

Vægten (23/9-22/10)
Vægten er en meget afbalanceret person, som er kendt for sin påskønnelse af skønhed og sofistikeret smag.

Løven er den bedste ven for dig, fordi du sætter pris på skønhed og løvens smag for magt og royalitet.

Skorpionen (23/10-21/11)
Skorpionen er et af de mere mystiske tegn. Du har formodentlig god stil, men kan bedst lide, at holde den for dig selv - derfor fører du en ret hemmelig livsstil.

Vandmanden er den bedste ven for dig, fordi han eller hun er kendt for sin reserverede og diskrete opførsel.

Skytten (22/11-21/12)
Skytten er kendt for sin intensitet og sit fokus. Normalt er du meget karriereorienteret, hvis du er født i skyttens tegn. Du er viljestærk og finder dig ikke i noget.

Stenbukken er den bedste ven for dig, fordi han eller hun heller ikke finder sig i noget.

Stenbukken (22/12-19/1)
Stenbukken er kendt for sit intellekt. Du er systematisk, organiseret og drevet af at opretholde struktur. Du er en medfølende og uselvisk ven.

Stenbukken er den bedste ven for dig, fordi vedkommende altid vil hjælpe sin ven, når han eller hun har problemer - derfor vil I være gode for hinanden i det lange løb.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden er meget reserveret. Han eller hun kræver ikke meget opmærksomhed, for at være tilfreds. Vandmanden er kendetegnet ved et afdæmpet temperament.

Tyren er den bedste ven for dig, fordi han eller hun trods sin stædighed er en omsorgsfuld og blød ven.

Fisken (19/2-20/3)
Fisken er et af de mere mystiske tegn. Du kan virke simpel og fordringsløs, men er typisk meget vis. Du er nem at omgås og en uselvisk og pålidelig ven.

Skorpionen er den bedste ven for dig, fordi han eller hun kan holde dig på dupperne og få dig til at bryde ud af din skal.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip