Sådan er du som kæreste ifølge dit stjernetegn

Astrologer siger, at man kan læse mange ting ud fra folks stjernetegn.

En af de ting, man har kigget nærmere på, er, hvordan folk er sammen med dem de elsker.

Internetmediet YourTango har en liste over nogle af de karakteristika, der er, for de forskellige grupper af stjernetegn.

Astrologen Phyllis Vega har ifølge YourTango skrevet en hel bog om emnet, og her er nogle af hendes vigtigste pointer:

Ild-tegnene: Vædderen, Løven og Skytten er nogle meget passionerede elskere og partnere. Man keder sig aldrig, hvis man er sammen med et af disse stjernetegn. De er eventyrlystne og passionerede og kaster sig gerne ud i lidt af hvert. Samtidig er de heller ikke lige så bange for at blive sårede, som folk født i andre stjernetegn.

Læs også: Ekspert: 18 ting, du skal sige for at tænde ham øjeblikkeligt

Jord-tegnene: Stenbukken, tyren og jomfruen er anlagt til den lidt mere praktiske side, når det kommer anliggender der har med hjertet at gøre. Hvis man vil date en, der er født i et af disse stjernetegn, så kan man godt gøre sig klart, at de er glade for lækre ting og synes om luksus. De er lidt mere påpasselige med ikke at få deres hjerter knust og selv fysiske forandringer gør dem usikre.

Luft-tegnene: Vægten, vandmanden og tvillingen er de store romantikere, når det kommer til kærlighed. De er vilde med det og ikke til at stoppe. Men det er ikke på nogen overfladisk måde, at lufttegnene er vilde med kærlighed. De elsker den helt dybe og ægte forbindelse. De vil gerne både have romantik, blive udfordret intellektuelt og have et godt solidt venskab.

Vand-tegnene: Krebsen, skorpionen og fisken er det, som nogle beskriver som føletegnene. Du er nemlig både følelsesladet, men også meget empatisk. Hvis din bedre halvdel har det skidt, så har du det også skidt. Du har hele tiden antennerne ude i et forsøg på at finde ud af, hvordan det går med jer og derfor er du også åben for at blive såret nemmere end andre.

Det skriver YourTango.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip