Sådan får du en mindre næse

Hvis du ønsker dig en smallere og mindre næse, så er makeup genialt til at skabe et optisk bedrag, så din næse syner mindre.

Corinne Alice Skau, der er makeupartist, forklarer til KK.no, hvordan du med enkle greb kan få en smuk næse.

Sådan skjuler du dine rynker med makeup, se tricket på Femina.dk

Det handler om at lege med de mørke og lyse nuancer, siger makeupartisten, så du benytter dig af lyset til at skabe effekten.

- Det vigtigste, du skal tænke på, når du skal ordne næsen, er, hvad du ønsker at fremhæve, og hvad du ønsker at tone ned. For at gøre dette arbejder vi med mørke og lyse skygger, som skaber den ønskede form, siger Corinne Alice Skau til KK.no.

Hun forklarer, at du med et produkt, der er mørkere end din egen hudfarve, skal skjule, mens du med et produkt, der er lysere, skal fremhæve. 

- Det, du skal gøre, er, at du skal lægge den mørke concealer (eller bronzer, red.) på de områder, du ønsker at gøre smallere, som ofte vil være på siden af næsen og rundt om næseborene. Læg derefter en lysere concealer på næsetippen og næseryggen, siger hun.

Her er bakteriebomberne på dit badeværelse. Se mere på Femina.dk

Når du har brugt de mørke og lyse nuancer, så er det vigtigt, at du sørger for at blende farverne, så der ikke er kanter i overgangene mellem lys og mørk. Desuden skal du bruge et produkt til sidst, der forsegler.

- Blend overgangene ind i hinanden, så det ser jævnt og naturligt ud. Afslut gerne med en transparant pudder for optimal holdbarhed, siger Corinne Alice Skau.

Lisbeth Madsen, Newsdesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip