Sådan fandt Timm Vladimir kærligheden

Det er både romantisk og lige til en film. Historien om, hvordan Timm Vladimir og Katrine Engberg mødte hinanden.

For man kan godt sige, at det var skæbnen, der førte de to sammen. Det tog dog nogle år, før det lykkedes, forklarer Timm Vladimir i et interview med FEMINA.

- Første gang, jeg mødte Katrine, var, da hun skulle danse til en premierefest for noget musik, Gordon og jeg havde lavet. Der var bare et eller andet med hende – og jeg går altså ikke rundt og bliver tiltrukket af alle mulige kvinder hele tiden! Så det var lidt mærkeligt. Vi begyndte at ringe lidt sammen, helt uskyldigt, for jeg stod og skulle giftes, så det var ikke verdens bedste situation, siger han om deres første møde.

Skæbnen spillede et puds

De mødtes et par gange, men herefter så de ikke hinanden i seks-syv år.

Så blev Timm Vladimir separeret og samme dag, han havde underskrevet skilsmissepapirerne, skulle han øve noget dans til sin værtsrolle i Danish Music Awards ugen efter.

- Og dér stod Katrine og underviste. Det var første gang, jeg tænkte, at der måske var noget skæbneagtigt over det, siger han.

Lai og Mie fra Vild med dans skulle ikke score hinanden. Læs, hvorfor de alligevel gjorde det, på Femina.dk.

Festen blev afgørende

De kunne begge mærke, at tiltrækningen stadig var der, men igen passede det dårligt, da de begge var i andre forhold.

- Så vi lukkede ned endnu en gang, men en aften stod jeg til en fest og var lidt halvfuld, og så kunne jeg ikke lade være med at sms’e til hende. ’Tænker på dig’, skrev jeg bare. Det var midt om natten, så jeg havde ikke regnet med at få svar, men der kom en sms tilbage med det samme, at hun var hos en veninde og på vej ind til en fest i byen, om vi skulle høres ved senere. Fint nok.

- Lidt senere skrev hun så, at hun var ankommet til festen og lige ville se, hvad det var for noget. ’Okay, cool’, skriver jeg – og i samme øjeblik, jeg havde sendt den, kigger jeg op, og dér står hun i døren. Til den samme fest hos nogle mennesker, ingen af os kendte, eller havde været hos før, siger han.

Det øjeblik var simpelthen afgørende for parret, der den aften gik hjem sammen og som har været sammen lige siden.

- Vi havde begge to fået vasket tavlen ren på det tidspunkt, og var ret enige om, at det var skæbnen, der havde banket på med en KÆMPE hammer. Den prøvede at føre os sammen gang på gang, men vi havde ikke turdet. Men den aften var det bare for vildt. Og så turde vi godt lukke op for den pose, siger Timm Vladimir, som er sikker på, han altid vil være sammen med sin Katrine.

Læs på Femina.dk, hvorfor Lars Hjortshøj er tiltrukket af kvinder på sin egen alder – og ikke de unge modeller.

Susse Wassmann, FEMINA, redigeret af Mia Qvist Scheelsbeck/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip