Sådan festede stjernerne til Distortion

I løbet af de seneste to dage har dele af København været præget af musik, festligheder og større folkemængder, da hovedstadens egen musikfestival Distortion blev sat i gang onsdag på Nørrebro og fortsatte dagen efter på Vesterbro.

Under gadefestens to første dage har flere tusinde mennesker festet under den danske sommersol. Den festlige begivenhed har ikke kun fået byens borgere til at deltage. I løbet af de sidste dage har man kunne spotte flere danske kendisser, som har været med, når store dele af den danske hovedstad er blevet lavet om til et festmekka.

På Instagram har flere af stjernerne også lagt billeder op, hvor de giver et indblik i, hvordan deres Distortion har forløbet indtil videre. Musikeren Bryan Rice har udgivet en video, hvor han filmer de festglade Distortion-deltagere under en koncert på Nørrebro.

- Derfor elsker jeg København, erklærer Bryan Rice.

Flere af de danske stjerner gav også koncert under festivalen, hvor de sørgede for at dokumentere billeder af de store tilskuerflokke, som var mødt op. Sangeren Christopher gav torsdag koncert i Indre By, hvorfra han har udgivet et billede, der viser det talstærke publikum, som dansede til rytmerne af hans musik.

- Tusind tak, Distortion! Det var for vildt i går aftes, skriver Christopher i billedteksten på Instagram.

Festlighederne og koncerterne fortsætter, når Distortion rykker videre til Refshaleøen fredag og lørdag.

Se Bryan Rices Instagram-videoer: https://www.instagram.com/p/BGICCKeoEkd/?taken-by=bryanricemusic

Se Christophers Instagram-billede: https://www.instagram.com/p/BGJh_f8jAbB/?taken-by=christophermusiccom

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip