Sådan flirter du ifølge dit stjernetegn

For nogen er det at flirte en meget naturlig ting. For andre er det lidt af en kunst at gebærde sig i flirtens verden. Her er, hvad dit stjernetegn ifølge Yourtango afslører om den måde, som du flirter på.

Vædderen (21/3-19/4)
Du er selvsikker i din flirt. Du har ikke noget problem med at udvælge den flotteste fyr i baren og købe ham en drink. Folk bliver tiltrukket af din selvtillid og synes, at du er sexet.

Tyren (20/4-20/5)
Din flirtestil er virkelig sød, og du foretrækker, at nogen kommer hen til dig. Du er meget sensuel flirter med let berøring.

Tvillingen (21/5-20/6)
Du kan noget med ord, som er en forførelse i sig selv. Du bruger disse evner til at flirte i din kommunikation på en måde, som involverer humor og kropssprog. Men du er også lidt af en drillepind.

Krebsen (21/6-22/7)
Din flirtestil er fængslende. Du er oprigtigt interesseret i at høre folk fortælle dig om det, de har på hjertet. Det gør dig uimodståelig og får dig til at klikke med andre på et følelsesmæssigt plan.

Løven (23/6-22/8)
Du ønsker at få ros og opmærksomhed lige så meget, som du ønsker at give det. Du har mange forskellige tricks i ærmet, når det handler om at flirte - alt fra fokuseret øjenkontakt, smil og karisma.

Jomfruen (23/8-22/9)
Du er ekspert i blandede signaler. Det ene øjeblik er du reserveret - det næste afgiver du en stærk seksuel vibe. Du lukker ikke hvem som helst ind i din kreds af beundrere. Du bruger dit intellekt og din seksualitet til at flirte.

Vægten (23/9-22/10)
Du er den fødte flirte og bruger din charme, karisma og skønhed til at forføre. Du vil ikke have, at nogen føler sig uden for, så du flirter gerne med næsten alle.

Skorpionen (23/10-21/11)
Du er ekspert i at flirte med din intense seksualitet. Du nyder virkelig flirten - det sjovt at give nogen et lummert blik, et sexet smil eller en forførende berøring.

Skytten (22/11-21/12)
Du elsker eventyr og forandringer. Du er altid klar på at fortælle en fascinerende, provokerende eller spektakulær historie. Din sans for sjov er smitsom og attraktiv.

Stenbukken (22/12-19/1)
Du har en meget oprigtig og ligetil flirtestil. Du er meget reel, men sommetider lidt reserveret. Du giver folk lyst til at finde ud af, hvad der gemmer sig bag dit rolige ydre. Du flirter ikke med nogen, som du ikke er interesseret i.

Vandmanden (20/1-18/2)
Du elsker at flirte, fordi det viser, hvor karismatisk, du er. Du kan flirte med en hel flok ad gangen med din urolige sans for humor og passion. Du kan godt lide at overraske folk med din flirten.

Fisken (19/2-20/3)
Når det handler om flirt, er det svært at vide, hvor din fantasi slutter og det virkelige dig starter. Du er ofte genert, så sommetider virker det for dig at påtage en anden persona, når du flirter. Selv, når du ikke siger et ord, lægger folk mærke til dig og bliver draget af dig.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip