Sådan forelsker du dig ifølge dit stjernetegn

Nogen mennesker elsker intenst og dybt, mens andre holder tilbage af frygt for at blive såret. Her kan du se, hvordan dit stjernetegn forelsker sig ifølge Yourtango.

Vædderen (21/3-19/4)
Vædderen er ikke bange for at være eventyrlysten og dristig. Du venter ikke på, at ham eller hende, du er interesseret i, tager det første skridt. Du er umættelig, når det handler om kærlighed og er en intens elsker.

Tyren (20/4-20/5)
Tyren er stærk. Du giver ikke din kærlighed til hvem som helst - den skal fortjenes. Du føler stærkt, men dine følelser kan ligge dybt begravet.

Tvillingen (21/5-20/6)
Tvillingen er alsidig og social. Du er rationel og stoler på dit hoved frem for dit hjerte. Når du er forelsket, ved du ikke, hvad du skal forvente. Du nyder overraskelse og spænding og keder dig aldrig.

Krebsen (21/6-22/7)
Krebsen værdsætter virkelig venner og familie. Du er styret af dine følelser i stort set alt, hvad du foretager dig. For dig føles kærlighed som et varmt tæppe på en kold aften.

Løven (23/6-22/8)
Som løve har du en tendens til at kræve rampelyset. Men når du er forelsket, bliver du besat af den person, som du elsker. Du tænker på dem konstant - selv, når de ikke er hos dig.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen har en tendens til at tænke for meget over tingene. Til tider er du temmelig kritisk, både over for dig selv og andre. Hver gang din udkårne nærmer sig, får du sommerfugle i maven. Men du er bange for, at du mister det hele, hvis du giver dine følelser frit spil.

Vægten (23/9-22/10)
Vægten sætter pris på kunst, skønhed og harmoni. Du ønsker, at alle skal være glæde og have det sjovt. Du udtrykker konstant din kærlighed gennem betænksomme handlinger eller berøring.

Skorpionen (23/10-21/11)
Skorpionen elsker frygtløst. Du mærker kærlighed og andre følelser meget dybt og har tendens til at føle dig lidt besidderisk, når du elsker nogen.

Skytten (22/11-21/12)
Skytten er kvik, entusiastisk og energisk. Du er altid passioneret, så når du er forelsket, kommer følelsen for alvor frem. Du er gladest, når du pleaser den, du elsker.

Stenbukken (22/12-19/1)
Stenbukken kan være stiv og for ansvarsbevidst. Når du er forelsket, føler du, at du er ansvarlig for at få alle aspekter af forholdet til at fungere. Du elsker med den hensigt, at det skal holde for evigt, og du vil gøre alt for, at det sker.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden ønsker at redde verden og glemmer sommetider sit eget hjerte. Kærligheden rammer dig som regel, når du ikke søger efter den. Når du er forelsket, føler du dig svimmel, men på en god måde.

Fisken (19/2-20/3)
Fisken har mange følelser og tænker altid på andre. Når du er forelsket, er du meget dedikeret til den person, som du elsker. Du er drømmende og føler, at nogen virkelig forstår dig.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip