Sådan forfører du ham med maden

Sæt gang i amorinerne i weekenden! Vejen til en mands (og kvindes) hjerte går gennem maden, og med den rette menu på bordet, kan du gøre stemningen omkring middagsbordet ekstra god.

• Skal du forføre med en middag, så byd først på en lille snack og et glas champagne. Vælg nogle råvarer med en sart smag som for eksempel østers, og server dem med ingefær, som har en meget fin parfumeret smag. Tilsæt noget lidt stærkt eller eksotisk, som for eksempel en sojacitrussauce, sådan at du får mange smagsnuancer i spil og vækker sanseapparatet, foreslår kok og madskribent Carsten Kyster.

Se et eksempel på en forførende menu på madogbolig.dk. 

Hvad skal du lægge i indkøbskurven?

Når du skal handle ind i weekenden, så tænk over, hvad du putter i kurven, hvis der skal skub i amorinerne.  Du skal gå efter de råvarer, der skaber lyst – de er også kaldet afrodisiakum. Ordet  afrodisiakum kommer af græsk afrodisiakos, som har med elskov at gøre, og bag ordet gemmer der sig råvarer som østers, ingefær, chili, rødvin, honning, chokolade og overraskende nok gulerødder.

Få tips til, hvordan du giver en særlig smagsoplevelse med chokolade på madogbolig.dk. 

Carsten Kyster råder også til, at man byder på rødt kød til hovedretten, og serverer det med sprøde grøntsager som fingersnacks og noget spicy tilbehør.

- Det gør jo ikke noget, hvis man får et kick af chili og hvidløg, som begge skulle være afrodisiaka, siger Carsten Kyster.

Af Lene Lykke Hovmand, Mad & Bolig, NewsDesk, Aller Media.

Dagens Gossip