Sådan genopliver du din udtørrede mascara

Skrevet af Ninna Andreasen

29/10/2014
En udtørret mascara er ubrugelig, men den kan faktisk genoplives. Det tager kun få minutter at gøre selve mascara-gelen flydende igen - og der er flere metoder. 1. Varmt vand Fyld en kop med varmt vand. Læg mascaraen ned i koppen med selve “beholderen” med gelen nedad. Efter fem minutter er den udtørrede mascara flydende igen. 2. Saltvand Du kan bruge almindelige øjendråber, der er lavet som en saltopløsning - for eksempel væsken, man bruger til kontaktlinser. Hæld et par dråber af den i mascaren og rør rundt. Pas på med ikke at “pumpe” ned i mascaren, da det skaber luftbobler og dermed klumper. 3. Kombination Er den helt gal, kan du kombinere de to ovenstående metoder. Kom først et par øjendråber i og læg dernæst mascaren ned i en kop med varmt vand. Se hvordan i videoen nedenfor.

Mest læste i dag

En udtørret mascara er ubrugelig, men den kan faktisk genoplives.

Det tager kun få minutter at gøre selve mascara-gelen flydende igen - og der er flere metoder.

1. Varmt vand
Fyld en kop med varmt vand. Læg mascaraen ned i koppen med selve “beholderen” med gelen nedad. Efter fem minutter er den udtørrede mascara flydende igen.

2. Saltvand
Du kan bruge almindelige øjendråber, der er lavet som en saltopløsning - for eksempel væsken, man bruger til kontaktlinser. Hæld et par dråber af den i mascaren og rør rundt.

Pas på med ikke at “pumpe” ned i mascaren, da det skaber luftbobler og dermed klumper.

3. Kombination
Er den helt gal, kan du kombinere de to ovenstående metoder. Kom først et par øjendråber i og læg dernæst mascaren ned i en kop med varmt vand.

Se hvordan i videoen nedenfor.