Sådan gør han dig helt klar til sex ifølge dit stjernetegn

Hvordan man bliver tændt, er meget individuelt, og det er lidt af en kunst at kunne læse ens partner rigtigt og altid få dem i det rigtige humør.

Men der skulle være hjælp at finde blandt stjernetegnene, som kan give dig et hint om, hvad den anden part vil have.

Vædderen (21. marts til 19. april)
Du skal ikke holde igen, når du forfører en vædder.
‘Vædderen’ er til passioneret sex, så vær ikke bange for at tage fat i dem og kysse dem intenst. Hvis du vil have vedkommende helt op i gear, så modsig dem. Lidt sexet debat kan få dem helt tændt.

Tyren ( 20. april til 20. maj)
Tag det roligt.
Hvis man er interesseret i at have sex med en ‘tyr’, så skal man være tålmodigt. ‘Tyren’ er ikke glad for engangsknald, men den dybere forbindelse til et andet menneske. Til gengæld skal man kunne klare lang tid i lagnerne, for ‘tyren’ er glad for seksuelle marathon.

Tvillingerne (21. maj til 20. juni)
Vær klog.
Inden I kommer til forespillet, skal du vise, at du er en klog person. ‘Tvillinger’ tænder på viden, og det kan man bruge til sin fordel. Desuden er t’villinger’ meget seksuelle væsener, som godt kan lide opfindsomhed og kreativitet i soveværelset - eller andre steder.

Krebsen (21. juni til 22. juli)
Brug den traditionelle metode.
‘Krebsen’ er ikke den, der flyver en på sengen med den første den bedste, så giv dig god tid til at sætte rammen. Det kan være traditionelle forførelsesritualer som en middag og stearinlys.

Læs også: Derfor er penis og brystvorter mørkere end resten af kroppen

Løven (23. juli til 22. august)
Plej løvens ego.
‘Løven’ vil have al din opmærksomhed for, at den kan blive tændt. Du skal ikke virke halv-hjertelig, for det plejer ikke dens ego. Til gengæld vil du få alt det igen, som du har lagt i af ‘arbejde.’

Jomfruen (23. august til 22. september)
Når du forfører en jomfru,så vær vasket og klar.
De er kendt for at være lidt snerpede, men ‘jomfruer’ er faktisk glade for sex. De kan bare godt lide, at det er rent og rart - og ja, perfekt. Så tag et brusebad, skift underbukser og sprøjt dig med duftevand, og så er du meget tættere på mål.

Vægten (23. september til 22. oktober)
Balance er nøgleordet.
Hvis man skal gøre en ‘vægt’ glad i soveværelset, så skal man ikke være for meget og heller ikke være for lidt. Det er godt med en elsker, som har erfaring, men ikke en, som har hoppet fra seng til seng. Derudover så er ‘vægten’ glad for komplimenter, da de godt kan blive lidt usikre,

Skorpionen (23. oktober til 21. november)
Go crazy.
‘Skorpionen’ kan godt lide at være øverst og gå lidt amok. Du tænker måske i starten, det er dig, der har forført, men du vil snart finde ud af, at det er ‘skorpionen’, der har kontrollen.

Skytten (22. november til 21. december)
Brug din humor
Når du forfører en ‘skytte’, så handler det om humoren. Skytten har brug for at grine og tage lidt let på hele situationen, så du må gerne fyre et par jokes af. Til gengæld skal du ikke være alt for frembusende, for det kan skræmme dem væk. Og en tur i det fri er også altid en god vej til munterhed med ‘skytten’.

Stenbukken 22. december til 19. januar)
Lad dem hele tiden ville have mere.
Man får tændt godt op under en ‘stenbuk’ ved at lade dem ønske, der kom mere. Start med et kys. Så et kys og en massage. Så et kys, en masse og ja… du forstår nok, hvor vil hen med det her. Men gå i hvert fald ikke for hurtigt frem, men lad ‘stenbukken blive pirret’.

Vandmanden (20. januar til 18. februar)
Find på noget nyt,
Dine normale tricks vill desværre ikke du med ‘vandmanden’. Du bliver nødt til at tænke nyt og lade din opfindsomhed råde. Spontanitet og og smart, og så vil du have ‘vandmand’ lige, hvor du ønsker dem.

Fiskene (19. februar til 20. marts)
Romantik med stort R.
‘Fiskene’ er vilde med kærlighed, så jo mere ømhed, du kan få med i soveværelset jo bedre, ‘Fiskene’ er ikke særligt selviske, og de er derfor ret gode elskere, og vil vide, hvad du har lyst til, inden du selv ved det. når du så endelig får liv til at give lige så meget, kan sex med ‘fisken’ være helt fantastisk. 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip