Sådan har Shaka det efter håndgemæng

Kort før sangeren Shaka Loveless skulle på scenen ved årets Smukfest i Skanderborg fredag aften, blev han udsat for en ubehagelig episode.

Ifølge Claus Visby, der er formand for festivalen, kom en person ind i backstageområdet, hvor han kom i håndgemæng med sangeren.

- Det endte i håndgemæng, hvor vores vagt måtte gå imellem dem. Han mente, at Shaka Loveless havde stjålet hans tekster, og var derfor meget vred. Det var meget uheldigt, for det var lige inden Shaka Loveless skulle optræde, siger han ifølge mx.dk.

Shaka Loveless manager bekræfter optrinnet overfor Ritzau Fokus, og fortæller, at Shaka Loveless' venner i første omgang gik imellem sangeren og manden.

- Det er korrekt, at der før Shakas koncert i går var en episode. Personen blev pacificeret af venner, og derefter tog Smukfests sikkerhedspersonale sig af vedkommende. Shaka er efter omstændighederne ok, siger sangerens manager, Lasse Boman.

Ifølge festivalchef Claus Visbye har manden, der kom i håndgemæng med Shaka Loveless, i forvejen et polititilhold mod at nærme sig sangerinden Medina, skriver mx.dk.

/ritzau/FOKUS

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip