Sådan kan du tjene penge på landskampen i aften

Når Danmark i aften spiller VM-kvalifikationskamp, så er det modstanderne fra Tjekkiet, der er favoritter.

Danske Spil har sat det lave odds på tjekkerne, som både drager fordel af hjemmebane og bedre form.

- Danmark har ikke Bendtner med, og det er ham, der stort set har scoret alle vores mål. Derudover har Danmark ikke vundet en landskamp siden kampen mod Holland ved EM i sommer. Det er ikke et hold, der har selvtillid, siger Mikkel Grønfeldt, oddssætter hos Danske Spil, til Dagens.dk.

Flere danskere end normalt har da også valgt at smide penge på et nederlag til Danmark.

- Det normale billede plejer at være, at en overvægt spiller på Danmark som vinder. Men til aftenens kamp ser vi, at det er mere lige. Og det er formentlig konsekvensen af, at flere har mistet troen på, at Danmark har det, der skal til, siger Mikkel Grønfeldt til Dagens.dk.

Han forventer dog, at det vil udligne sig i timerne op til kampen.

Hvis du tror på, at Danmark kan hente en sejr i Tjekkiet, kan du hos Danske Spil hente få 3.75 gange pengene igen. En sejr til Tjekkiet giver odds 2,05.

Danmark har ingen angribere

Kravet er en sejr, og vinder Danmark ikke, må holdet vinke farvel til drømmene om VM-deltagelse. Målene kan af gode grunde ikke komme fra Nicklas Bendtner, men der er andre danske spillere, der med jævne mellemrum får puttet bolden i kassen.

Daniel Agger har haft en god sæson for Liverpool og har også scoret et par mål. Hos Danske Spil kan du hente odds 20,00 på Agger som første målscorer, og det er der rent faktisk mange, der har satset på.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Danmark har ikke rigtig nogle angribere med. I hvert fald ikke angribere af høj klasse. Et godt bud på en første målscorer er Daniel Agger, fordi han ofte kommer med frem og også kommer til chancer, sider Mikkel Grønfeldt.

Og skulle det lykkes Daniel Agger eller en anden at score, så Danmark vinder 0-1, kan du få pengene 8,00 gange pengene igen ved ciffertips på det resultat.

Den frække kombination

Hvis du har kigget i krystalkuglen og tør satse på et lidt højere odds, er der mulighed for at kombinere første målscorer og ciffertips. Tjekkiet er favoritter, og derfor kan der være en god fidus i at kigge efter en tjekke som første målscorer.

En overvægt har valgt Tomáš Rosický til at være manden, der gør det onde ved Danmark. Kombineret med en sejr til Tjekkiet på 3-1 giver det odds 120,00.

- Jeg tror, Danmark er delt i to lige nu. Dem, som tror, det er en helt umulig opgave. Og dem, som stadig tror på det. Men for os at se, er det svært at se, hvor det skal komme fra, siger Mikkel Grønfeldt.

Andreas Cornelius er udset til pladsen som spidsangriber, og dermed ligger en stor del af ansvaret hos ham, hvis Danmark skal vinde.

Han kommer med god målform fra superligaen, og kommer den unge FCK'er først på tavlen samtidig med, at Danmark vinder 0-2, står den lige nu til odds 40,00 hos Danske Spil.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip