Sådan kan du være to steder på en gang

Først kom smartphonen, dernæst tablettet og nu kommer storskærms tabletten. Ateas IT EXPO gav endnu en gang et skarpt indblik i fremtidens tendenser og de gadgets, der kommer til at præge vores liv lige om lidt.

”Internet of things.” Det er et begreb vi alle sammen lige så godt få lært med det samme. Fremtiden er her nærmest nu, og det betyder, at det ikke er kun mennesker, der kan gå på nettet. Det spåes, at der inden 2020 vil være mere end 80 milliarder enheder på nettet. Og det er altså ikke kun smarture, men alt fra temperaturmålere til biler, der vil være online konstant.

Svaret er ja. Især når producenten af tungt industrimateriel går ind på smartphonemarkedet. I videomagasinet kan du se, hvor robust den ultimative håndværkertelefonen i virkeligheden er.

Fremtidsforsker Preben Mejer, Radr.dk, guider os ind i fremtidens high tech nyheder og tendenser, og ser bl.a. på kørende robotter, der giver dig mulighed for at være to steder på en gang, en computer der hjælper med at helbrede kræft, gigantiske tablet, der meget snart bliver en del af vores hverdag samt fremtiden indenfor skærmteknologi. Endelig anmelder fremtidsforskeren i videomagasinet den hotteste smartphone på markedet lige nu.

Se indslaget herunder:

Dagens Gossip