Sådan kommer du gratis med toget: Hold jul med en klassekammerat

Ville du åbne dit hjem for én blandt den tredjedel af internationale studerende i Danmark, der ikke har noget sted at holde jul?

Ja – svarer næsten halvdelen af danskerne, og især de unge er overrepræsenteret i denne gruppe. Det bliver nu belønnet af Anthon Berg, der stiller en tur med juletoget på højkant til de unge, der inviterer en medstuderende hjem til jul. Den traditionsrige togtur op til jul forærer hvert år billetter til unge mod, at de udfører en generøs handling.

”De unge udgør 50% i denne gruppe. Og det er til dem, vi i år stiller en gratis togtur på højkant - for at belønne deres generøsitet. Vi glæder os til for tredje år i træk at køre studerende gratis hjem til jul – juletoget er blevet en fast del af den travle juletrafik, og interessen er enorm,” fortæller Rikke Crown, brand manager hos Anthon Berg.

For at få en gratis togtur hjem, skal du blot følge et generøst kriterium – som at invitere en klassekammerat med hjem – og tilkendegive det på Facebook.

Juletoget kører fra Ålborg til København den 22 december kl. 6.21. Og retur til Ålborg samme dag kl. 14.22. Der er dog et begrænset antal pladser, så man skal skynde sig at booke billet på Anthons Bergs Facebookside.

Dagens Gossip