Sådan kommer du med til Casper Christensens bryllup

Siden Casper Christensen og hans kæreste Isabel Friis-Mikkelsen for 14 dage siden meddelte, at de skal giftes, har parret haft nok at se til med at planlægge den store begivenhed.

LÆS OGSÅ: Isabel og Casper jubler: Vi skal giftes

Mens Isabel, som er Jarl Friis Mikkelsens datter, har mest fokus på, hvilken drømmekjole hun skal bære, har den tidligere "Husk lige tandbørsten"-vært travlt med at finde det rigtige navn til parret, som har været sammen siden 2011. Det skriver Se og Hør.

Det har fået komikeren til tasterne. På Facebook beder han folk om at hjælpe ham med at finde et dækkende parnavn - sådan som de fleste amerikanske kendisser har det. "Casis" er Caspers eget bud, men han føler ikke, at han har ramt helt plet med det navn.

LÆS OGSÅ: Baby-skydning: Dette billede har fået folk til at rase

"Det forestående bryllup kræver et parnavn på højde med Brangelina, KimYe, Bennifer, Posh and Becks, Ashmi, TomKat, Jethroux, og Billary", funderer komikeren på sin facebook-profil.

Hvis du har et godt bud på, hvad dette kunne være, så skal du skynde dig at byde ind på Caspers Facebook-profil.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Kom med dit bud - vinderen kommer med til højbord!", skriver Casper Christensen.

Siden da er er det væltet ind med forslag - lige fra IsaCap til Les Casabelles - fra folk, der håber at få en plads i kirken til komikeren og skønhedssalonindehaverens bryllup.

Dagens Gossip