Sådan kysser du ifølge dit stjernetegn

Skrevet af Redaktionen

09/01/2016

Dagens topnyheder

Er du intens, legesyg eller en vaskeægte drillepind? Dit stjernetegn afslører ifølge Yourtango, hvordan du er som kysser.

Vædderen (21/3-19/4)
Vædderen er en initiativtager. Du er karismatisk og vil overraske din partner med lidenskabelige kys ud af det blå.

Tyren (20/4-20/5)
Tyren er meget fokuseret, hårdtarbejdende og god til at få nye idéer. Når en tyr kysser dig, vil han eller hun se på dit ansigt, indånde duften af din parfume, røre dit hår og smage dig.

Tvillingen (21/5-20/6)
Tvillingen er alsidig og en god kommunikator. Han eller hun vil bombardere dig med sommerfuglekys. Tvillingen har intet problem med at fortælle dig, hvordan han eller hun vil kysses.

Krebsen (21/6-22/7)
Krebsen lever efter sin mavefornemmelse. En krebs vil have svært ved at holde fingrene fra sin partner, fordi du ønsker at vise dem din kærlighed og dit begær. De vil starte med at tungekysse, før de varmer op under situationen.

Løven (23/6-22/8)
Løven er modig og impulsiv. Du elsker at være i rampelyset og har intet problem med at give din partner et kæmpe kys i offentligheden. Løven kender ikke til præstationsangst. Du ved, hvordan du giver et kys, der får din partner til at smelte.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen er ikke perfektionist, men stræber efter perfektion. Din sans for detaljer, gør dig til en god kysser. Når du kysser, indhyller du din kyssepartner i din krop.

Vægten (23/9-22/10)
Vægten elsker skønhed og kunst. De har gode sociale færdigheder - og hvis du er genstand for deres hengivenhed, vil han eller hun blive ved med at sende dig forførende blikke. Vægten vil kysse dig intenst og uden at være selvbevidst.

Skorpionen (23/10-21/11)
Der er en grund til, at skorpionen har ry for at være det mest lidenskabelige stjernetegn. Når skorpionen kysser dig, er det ikke kun på munden - han eller hun vil kysse hver tomme af din krop med forskellige kysseteknikker.

Skytten (22/11-21/12)
Skytten er kendt for at være en spændende og anerkendende elsker. En der nyder at tilfredsstille sin partner. Skytten vil overdynge dig med kys og komplimenter, hvis han eller hun fornemmer, at du har brug for det.

Stenbukken (22/12-19/1)
Stenbukken er en problemknuser. Du er god til at holde hemmeligheder og til at få livslange venskaber og vidunderlige partnere. Skytten vil afprøve alle kysseteknikker på dig - som regel med gode resultater.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden er ukonventionel, uortodoks og elsker kunst. For vandmanden handler det om forførelsens kunst og vandmandens kys vil ikke være tilfældige. Han eller hun vil starte langsomt med forsigtige kys, men de vil blive dybere altfortærende.

Fisken (19/2-20/3)
Fisken er en gammel uselvisk sjæl. Du er kendt for at være en hengiven partner og ven. Når en fisk kysser dig, vil han eller hun trække dig tættere og tættere på. Men fisken kan også være en drillepind og vil bide og slikke dine læber, til du ikke kan klare det længere.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: