Sådan lærer du at elske cowgirl

Er du en af de kvinder, der virkelig ikke bryder dig om at være øverst, når du og din partner har sex? Så er der måske hjælp at hente med disse gode ekspertråd fra den amerikanske sexterapeut Vanessa Marin.

På trods af at cowgirl ifølge sexterapeut Vanessa Marin er en af de sexstillinger, der giver kvinden de bedste betingelser for at få orgasme, er der en hel del kvinder, bliver usikre på sig selv, når de er øverst under sex.

Der er ikke noget, som er rigtigt eller forkert
Marin oplever, at kvinderne ligger alt for meget pres på dem selv, når de er øverst, fordi de gerne vil gøre det rigtigt.

Men ifølge Marin er der ikke nogen rigtig eller forkert måde at ride din partner på. Derfor mener hun, det er langt vigtigere, at du som kvinde fokuserer på, hvordan du gør det godt for dig selv.

Brug din partner som prøvekanin
Marin fortæller, at der er uendeligt mange måder at bevæge sig på under sex.

”Den bedste måde at blive fortrolig med cowgirl er at eksperimentere med en masse forskellige måder at bevæge dig på. Derefter finpudser du bevægelserne til, hvad der føles bedst for dig” forklarer hun.

Det kan være en god idé at fortælle din partner, at du er usikker, når du er øverst for derefter at foreslå, at I øver jer sammen. Det giver også ham muligheden for at guide dig lidt på vej.

Det hele ligger i hofterne
Hemmeligheden bag den gode cowgirl ligger i dine hofter og den måde, du bevæger dem på.

Marin råder dig til at starte ud med at bevæge hofterne frem og tilbage mod din partners hoved, mens dit bækken er i kontakt med hans. Derefter kan du eksperimentere med at bevæge dem i små cirkler enten med eller mod urets retning.

Du kan også prøve med sexlegetøj
Mathilde Mackowski, som er stifter af Sinful.dk, mener, at der er rigtig mange par, som kan have gavn af at benytte sexlegetøj som et supplement i soveværelset.

”Rigtig mange par kan få en meget mere lystfuld leg ved at introducere deres partner for sexlegetøj” udtaler Mathilde Mackowski.

For at gøre cowgirl mere nydelsesfuld anbefales en parvibrator, der stimulerer kvindens klitoris og skede med vibration.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip