Sådan opdrager du en gennemført møgunge i 4 lette trin

Det behøver slet ikke være så svært at opdrage et komplet utåleligt barn.

Kristina Kuzmic har lagt en humoristisk og sarkastisk guide på YouTube, som kan give forældre nogle lette trin til, hvordan de nemt og bekvemt opdrager en gennemført møgunge. Videoen er temmelig morsom.

Hendes pointer lyder:

1. Vær dit barns ven - ikke dets forælder
Du skal sørge for, at din barn kan lide dig. Altid.

Hvis du altid er dit barns ven, er du 100 procent sikkert en elendig forælder, der er i gang med at opdrage en gennemført møgunge. Godt arbejde!

2. Giv dit barn alt, dets lille hjerte kan ønske sig
Især hvis det bruger metoden med at sige “Men alle mine venner må godt!”.

Hvis du for eksempel ikke straks løber ud og køber en smartphone til dit barn, når dit barns venner får én, risikerer du at fejle totalt i at opdrage et uudholdeligt barn.

3. Kast alt, du har i hænderne, når dit barn bliver hysterisk
Løb straks hen til dem. Når de græder og vræler, så få dem til at stoppe ved at love den slik og ture i zoologisk have. På den måde ved de, at de kun skal lytte efter, hvis de får noget for det.

Læs også: Moderens hemmelige kodeord reddede 11-årige William fra kidnapper

Hvis du ved en fejl kommer til at true med, at der vil være konsekvenser af urimelig opførsel, så gennemfør aldrig sanktionen! Det er essentielt, at barnet ikke tror på, at du holder ord, hvis du skal opdrage en ægte møgunge.

4. Hold aldrig dit barn ansvarligt for noget som helst
Dit barn kan selvfølgelig ikke gøre noget forkert. Kommer dit barn hjem med dårlige karakterer, skal du ikke bebrejde barnet. Bebrejd lærerne.

Gå ind i det klasselokale og begynd en krig!

Den lærer er sikkert bare misundelig på dit barns geniale, perfekte hjerne. Bare bliv ved med at sige “Mit barn kan aldrig gøre noget forkert”.

Hvis du føler, at forælderopgaven nogle gange kan være hård og udmattende, begår du formentlig fejl. Øv disse fire nemme trin. Så skal verden nok blive fyldt med flere irriterende, forfærdelige, egoistiske mennesker.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip