Sådan overtales gifte danskere til at være utro

Et gammelt ordsprog siger, at alle kneb gælder i kærlighed og krig.

Den danske gren af utroskabsdatingsiden Victoria Milan afslører i en undersøgelse, siden selv har lavet, hvordan de overtaler gifte mænd og kvinder til at være deres partner utro.

Ifølge de mandige medlemmer af siden handler det først og fremmest om at overøse de gifte kvinder med komplimenter, have dybe samtaler med dem og være morsom.

76,8 procent svarer, at komplimenter er et vigtigt redskab til at overtale en kvinde til utroskab. 45,8 procent svarer, at dybe samtaler er vigtige. Andre overtalelsesmetoder er at give gaver eller byde på dyre middage. Kun 2,4 procent mener, at det hjælper at spille kostbar.

Læs også: 6 ting du lærer om kærlighed, når du kæreste har været dig utro

Det er til gengæld et meget brugt trick blandt de kvinder, som forsøger at overtale en mand til at have udenomsægteskabelig sex.

78,5 procent svarer, at det er vigtigt at være sexet. 45,7 procent svarer, at komplimenter er en god overtalelsemetode, og 39,6 procent mener, at det virker at spille kostbar.

Det er ikke mange af sidens medlemmer, der får dårlig samvittighed over at overtale en gift mand eller kvinde til et knald. 69,1 procent af mændene svarer, at de ikke får dårlig samvittighed. Lidt færre - 52,4 procent - af kvinderne får bøvl med samvittigheden, når de har fået lokket en gift mand til sex.

Læs også: 15 små ting du kan gøre for at gøre din kæreste blød i knæene

I undersøgelsen deltog 1177 af Victoria Milans danske medlemmer.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip