Sådan så Henriks bil ud, da han kom tilbage til parkeringspladsen

En søndag tidligere på sommeren fik norske Henrik Myklebust en oplevelse, han sent ville glemme. 

Han havde parkeret sin bil på en parkeringsplads tæt ved nogle hytter, da han var på besøg hos sine svigerforældre i Sotra ved Bergen.

Dagen after var Henrik på fisketur, da han fik en opringning. 

- Der var en mand, der spurgte om jeg havde parkeret min bil ved hytterne. 'Det er ærgeligt, for der er næsten ikke noget tilbage af den', sagde han, da jeg svarede ja, siger Henrik Myklebust til Nettavisen.

Henrik skyndte sig til parkeringspladsen, og selvom han havde forberedt sig på det værste, havde han aldrig forestillet sig synet, der mødte ham. 

- Bilen manglede egentlig hele fronten. Lygter, air-condition, kofanger, skærme, grillen, beholderen til sprinklervæske - alt var væk. De havde endda taget vinduesviskerne, siger Henrik Myklebust til Nettavisen. 

- Jeg troede ikke det var muligt. De som står bag må være temmelig kolde, siger han og peger på, at der var en masse andre biler parkeret, der stod urørte. 

Ifølge politiet må der være tale om et bestillingsarbejde, hvor tyvene har skulle bruge dele fra lige netop Henriks bilmodel. 

Og efter oplevelsen er han begyndt at overveje, hvor han parkerer. 

- De tager det, de vil have, og de må være ekstremt professionelle. Mit råd til andre må være at parkere et sted, hvor bilen kan ses af andre, for det her skete ikke kun på fem minutter, siger Henrik Myklebust. 

 

Dagens Gossip