Sådan smider dit barn bleen på tre dage

I de fleste hjem er det en lang og udmattende kamp at vænnet sit barnet af med at bruge ble og i stedet få ham/hende op på potten eller toilettet. En kamp, som betyder utallige våde bukser og afførring uheldige steder, til stor frustration for forældrene.

Men sådan behøver det ikke at være hvis du spørger amerikanske Lora Jensen, der er mor til seks børn og forfatter til bogen “3 Day Potty Training”. I bogen viser Lora Jensen, hvordan forældre kan få deres barn gjort blefri på tre dage.

Læs også: Forskere afslører: Dette er den mest mættende morgenmad, du kan give dit barn

Ifølge den erfarne mor kan man allerede gå i gang med projektet, når barnet er under to år gammelt.

- Jeg tror på, at alle børn er klar til at blive pottetrænet både dag og nat, tis som afførring, når de er 22 måneder gamle, siger Lora Jensen.

Her er Lora Jensens tre tricks til at få blefrie børn på tre dage:

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

1. Barnet skal lære sin krop at kende. Mind dem hele tiden om, at de selv skal fortælle, at de skal lave stort eller småt. De voksne skal ikke spørge, om barnet skal på toilettet, barnet skal som sagt bare mindes om selv at sige det. Barnet skal have kontrol over situationen.

2. Fjern alle forstyrrelser, såsom mobiltelefoner og tv. Forældrene/forælderen skal være hjemme med barnet i de tre dage uden at lave det store. Al tid og fokus skal gå med barnet, derfor skal telefoner og tv ikke tage de voksne opmærksomhed.

3. Glem alt om andre metoder. Smid bleer og buksebleer ud. På den måde skaffer I jer af med alle undskyldninger for at falde tilbage i gamle rutiner eller stole på andre metoder.

Er du forvirret? Så se denne video, hvor Lora Jensens metode bliver afprøvet af to familier.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip