Sådan snød han i ringen: Tyson på stoffer brugte falsk penis

Bokselegenden Mike Tyson var høj på stoffer under flere af sine største kampe. Og han brugte en falsk penis fyldt med en andens urin til at narre antidopingmyndighederne.

Det erkender han i sin nye bog 'Undisputed Truth' ifølge BT.

Iron-Mike tog det første store spring, da han som 20-årig blev den yngste verdensmester i sværvægt nogensinde. Men i en stor del af sin karriere var den nu 47-årige tidligere verdensmester i sværvægt afhængig af kokain og marihuana.

- Jeg var et vaskeægte coke-hoved, skriver Tyson i sin bog, der udkom tirsdag.

Mike Tyson fortæller om et liv, hvor han var styret af drinks og stoffer. Og hvor han allerede som 11-årig prøvede kokain for første gang. Derudover afslører han også, at han som baby fik alkohol.

En af historiens mest frygtede boksere beskriver også detaljeret, hvordan han var på narko og snød dopingkontrollanterne før sin kamp mod Lou Savarese i Glasgow i juni år 2000.

- Jeg blev nødt til at bruge min 'whizzer', som var en falsk penis, hvor man puttede en andens rene urin i for at klare sig igennem en dopingtest, skriver Tyson ifølge BT.

Samme år fik han en bøde på over en million kroner efter en positiv marihuana-test i forbindelse med kampen mod Andrew Golota. Det skete angiveligt, fordi en af hans assistenter ikke nåede at give ham den falske penis i tide.

Men det var ikke kun i ringen, at Tyson var vild på stoffer.

Blandt andet tog han kokain før en TV-transmitteret pressekonference op til opgøret mod Lennox Lewis i 2002. Det endte i håndgemæng mellem de to lejre for øjnene af millioner af seere.

- Jeg tabte hovedet. Jeg kiggede over på ham og havde lyst til at slå den motherf---er.

Dagens Gossip