Sådan sparker du gang i sexlivet: Her er 8 simple ting du skal gøre

De fleste længere forhold når et punkt, hvor rutinen overtager: Snav bliver til tantekys og flere knald på én aften er utænkeligt. På en skala fra 'flergangsbolleri per dag til ugentligt onsdagssex', er I tættere på at ramme sidstnævnte.

Men det kan der ændres på. Det starter i det små: Med ganske små, romantiske tiltag, som starter en gnist, der måske kan lede til mere (og mere, hed sex, tak). 

Vi foreslår disse otte, simple ting, du kan gøre, for at sparke gang i romantikken igen:

1) Send en sms – eller flere
Du kan måske stadig nå det, inden manden/konen/kæresten kommer hjem fra job, studie eller supermarkedskøen.

Husker du den periode i jeres forhold, hvor I sendte hede, rørende, sexede og opildnende beskeder til hinanden dagligt, nærmest en gang i timen?

Hvorfor ikke genopfriske de sommerfugle i maven, den helt rette besked kan fremkalde? 

2) Gør dig umage, når døren går op
Intet er mere dejligt end at føle sig savnet og elsket. I stedet for at blive liggende på sofaen, blive ved med at fylde i opvaskemaskinen, eller hvad du nu måtte foretage dig, så skynd dig ud til døren, når din partner kommer hjem og giv vedkommende et langt og varmt kys.

Det kan lyde banalt, men det sætter stemningen for resten af eftermiddagen og aftenen. Kysset siger; ”hej, du har været savnet, velkommen hjem, jeg elsker dig” - Eller måske siger det noget lidt frækkere, men det gør i hvert fald det modsatte af skade.

3) Gør dig lækker
Fjern vinterpelsen på benene, gå i lækkert undertøj uden huller og slap elastik, og pynt dig med lidt makeup eller et smykke.

Det giver dig en anden udstråling, og det gør dig endnu mere uimodståeligt for din partner.

4) Skriv og hæng op
Skriv små beskeder på post-it-seder og hæng dem op på steder, hvor kun din partner ser det. Skriv en "hemmelig" besked på spejlet på badeværelset. Skriv noget romantisk.

Det kan virke plat i øjeblikket, men modtageren bliver med garanti kun glad og teenageforelsket af at læse beskeden.

5) Kys
Kys hinanden godmorgen. Godnat. God løbetur eller bare fordi. Kys og kærtegn giver nærhed og øger chancen for, at gnisten tændes senere. Så at sige.

6) Forkæl hinanden
Det handler ikke om dyre spature og restaurantbesøg: Lav morgenmad på sengen, hav et glas vin klar, når han/hun kommer hjem, lav hendes yndlingsret, køb hans yndlingssnack, eller bryg en kop kaffe til vedkommende.

Det er de små ting, der gør, at vi føler os bemærket, værdsat og elsket, og som gør, at vi vil gøre det samme for andre.

7) Tag initiativ
Sex er begge parters ansvar. Begge må tage initiativ og begge må både give og få. Har du svært ved at tage initiativ, så få nogle fifs her:  7 måder at gøre din mand blød i knæene - og hård andre steder

8) Knald
Vi kunne godt pakke det ind, men det gider vi ikke. Hvorfor? I er i et forhold. En af fordelene er, at I har adgang til sex. Slap af. Klæd hinanden af. Gå i seng (eller hvor I nu finder det behageligt). Rør ved hinanden. Kys hinanden. Kæl. Tal til hinanden. Fortæl, hvad I kan lide selv, og hvad I vil gøre ved den anden. Det bør ikke være svært, og hvis det er, så få en snak om det. 

Men ellers: Så er det jo weekend så; en, to, tre, sæt i gang!

Læs også: 5 grunde til at have sex med din mand HVER aften

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip