Sådan tager ynglingsmusikken med på ferie - uden du ender med en høj mobilregning

Musiktjenesten Wimp, der har indledt et samarbejde med Telenor, tilbyder gratis Wimp på mobiltelefonen.

Nu, hvor sommerferien snart står for døren, er der et godt råd til, hvordan du kan bruge musiktjenesten, uden at du står tilbage med en tårnhøj mobilregning.

Musikstreaming kan sagtens bruges på ferien i udlandet og også uden det koster en øre ekstra på mobilregningen. Det handler om at gå fra online til offline - og sørge for at lægge sine yndlingsnumre og album i Wimp offline inden man tager på ferie.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Kataloget består af mere end 20 millioner numre. Her kan laves alle de playlister til ferien, man selv ønsker og har fantasi til at kreere. Til både sig selv, kæresten, børnene, veninderne osv. Men Wimp’s musikredaktion har gjort det endnu lettere og har på forhånd pakket musikkufferten for de dovne og har sammensat sommerlister som er klar til at blive lagt offline.

- Vi har lavet fem playlister med fem forskellige sommer-temaer og 100 sange på hver, som man kan lægge offline og tage med på ferie. Samtidig har vi samlet en række af de bedste nye og klassiske sommeralbums, så man er sikret det perfekte sommersoundtrack på sin ferie, siger musikredaktør Jonas Kleinschmidt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip