Sådan undgår du at venner afslører noget om House of Cards

Præsident Barack Obama satte i aftes ord på det, som mange fans af serien House of Cards frygter: At andre ødelægger glæden ved en ny sæson ved at offentliggøre oplysninger om serien på blandt andet Twitter.

Den amerikanske præsident skrev således på Twitter i aftes:Tomorrow: @HouseOfCards. No spoilers, please.

Og præcis kl. 9:01 i dag fredag den 14. februar kom samtlige 13 nye afsnit af den politiske thriller på streamingtjenesten over hele verden og der er formentlig hardcore fans, som allerede nu er godt i gang med at se alle afsnit. Dermed stiger risikoen for såkaldte spoilere på de sociale medier, skriver Flixnyt.dk.

Men både du og den amerikanske præsident kan være helt rolig: Netflix har samtidig med premieren på den nye ‘House of Cards’ sæson præsenteret en fantastisk opfindelse: SpoilerFoiler. Logger du ind på twitter via siden http://www.spoilerfoiler.com/ så fjernes alle de statusopdateringer om House of Cards, som fortæller lidt for meget om handlingen i den populære serie.

Opslaget markeres simpelthen med et spoiler-alert og så kan du selv vælge, om du virkelig ønsker at se opslaget. Først når du har set alle afsnit af 2. sæson af ‘House of Cards’, mener Netflix, det er sikkert at vende tilbage til den almindelige twitter.

Desværre virker SpoilerFoiler kun på twitter og dermed skal du fortsat passe på, når du går igennem facebook, google+ og andre sociale medier. Udover ‘House of Cards’ er også den populære serie ‘Breaking Bad’ på SpoilerFoiler. Her kommer de sidste otte afsnit af den 5. sæson på Netflix om 10 dage.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Flixnet.dk - her finder du alt om Netflix.

Dagens Gossip