Sårbare AaB afviser guldsnak: Medierne blæser det op

Skrevet af admin

05/03/2016

Mest læste i dag

AaB tabte fredag aften et skridt i topkampen, da nordjyderne blev slået med 0-1 hjemme mod Kent Nielsens OB.

Nederlaget var AaB’s første efter en lang stime af kampe uden nederlag og med flot spil, men mod fynboerne viste den normalt farlige AaB-offensiv ikke meget styrke.

Med nederlaget har de bolsjestribede seks point op til FC København, der samtidig har en kamp i baghånden – men det slår ikke AaB-profilen Kasper Risgård ud.

- Det er medierne, der blæser guldsnakken op. Det gør vi ikke. Vi skal slet ikke snakke guld. siger han.

- Klubben har en målsætning om top-seks, vi har et budget som nummer otte og ligger stadig nummer to i Superligaen. Er det så skidt? De, der har pengene, vinder som regel, siger midtbanespilleren.

AaB måtte mod OB undvære anfører Rasmus Würtz, og i hans sted spillede uprøvede Robert Kakeeto.

- Hvis man vi kigger på vores trup, har vi det svært, når der er nogle, der er ude. Men det er vores måde at gøre det på. Vi er sårbare og er oppe mod nogle stærke hold, som opererer på et helt andet niveau, siger Kasper Risgård.

Også AaB-træner Lars Søndergaard ser udfordringer med nordjydernes unge trup, når snakken falder på guld.

- Vi har været de eneste, der har været realistiske omkring det. Vi har selvfølgelig spillet godt i en del kampe, men vi ved også godt, at vi kan være sårbare.

- Vi er et ungt hold, og når de absolutte profiler skal erstattes, bliver det med unge spillere. Sådan er filosofien. Nogle gange går det forrygende, og så jubler alle. Andre gange er det mindre godt, siger Lars Søndergaard.

AaB skal i næste spillerunde en tur til Parken for at møde topholdet FC København. Inden da venter dog en kvartfinale i pokalturneringen mod Roskilde.

/ritzau/