Sabina har forladt Big Brother-huset

Savnet til sin fem-årige datter og til kæresten blev til sidst for meget for den 24-årige Sabina, der onsdag aften valgte at pakke sin kuffert og forlade Big Brother-huset.

Temaet i årets Big Brother er ”Hemmeligheder og Løgne”, og Sabinas store hemmelighed overfor de andre beboere var netop, at hun trods sin unge alder har været i et forhold de sidste 12 år, og er mor til en fem-årig pige. De seneste dage har Sabina dog været meget nedtrykt, og hun har følt sig mere og mere isoleret i huset.

I programmet onsdag aften valgte Sabina at afsløre sin hemmelighed for de andre deltagere i forsøget på at forklare sig. Men senere blev savnet til familien altså alligevel så stort, at hun valgte at trække sig fra Big Brother 2014.

- Jeg valgte at forlade "Big Brother 2014", fordi jeg savner min kæreste og min datter. Jeg følte mig meget alene. Jeg var jo forberedt på, at temaet var hemmeligheder og løgne, men "Big Brother" har alligevel taget fusen på mig, lyder forklaringen fra Sabina efterfølgende.

Se Sabina forlade "Big Brother 2014" i aften klokken 21.00 på Kanal 5.

Dagens Gossip