Sælger mursten med One Direction-autografer

Et stykke murstensvæg med One Direction-medlemmernes autografer på er sat til salg i en god sags tjeneste. Den usædvanlige souvenir sælges på auktion til fordel for en kræftramt lille pige.

De fem sangere satte deres signaturer på væggen under et besøgt hos en engelsk radiostation, og nu har Free Radio i West Midlands slået hul i sin såkaldte Wall of Fame.

Radioen flytter nemlig og den kvadratmeter, hvor Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan og Liam Payne efterlod deres navnetræk i sølvtusch, er skåret ud i de gamle lokaler.

De fem autografer fylder 27 mursten og de kan erhverves på radioens auktion på eBay til fordel for den fireårige Kelli Smith. Hun er ramt af neuroblastom, der er kræft i det sympatiske nevesystem, og fik diagnose allerede som spæd.

Auktionen over One Direction-stjernernes autografer skal skaffe penge til den hårdt prøvede familie og stationens talsmand Nigel Freshman kan fortælle, at det tegner godt. Efter den første dag er der budt over 5.000 pund, næsten 45.000 kroner.

»Når man ser på det hysteri, der omgiver One Direction, kunne vi ikke bare efterlade de autografer, og det virker rigtigt at udnytte dem til noget helt unikt, siger Freshman og tilføjer, at radioens medarbejdere var enige om velgørenhedsauktionen.

Dagens Gossip