Sært tilbud: Mand vil bytte sin Jeep for sex med din kone

Hvis du trænger til en pause fra kranen derhjemme og samtidig godt kunne bruge en ny bil, så har en amerikansk mand lige det rette tilbud til dig.

Manden tilbyder nemlig at give sin Jeep Cherokee fra 2011 i bytte, hvis han må have sex med din kone i en uge.

Det alternative tilbud er lagt ind på online-salgsportalen Craiglist. Her beskriver manden på et lidt ubehjælpeligt engelsk alle fordelene ved hans Jeep, som kun har kørt 48.000 mil.

LÆS OGSÅ: Når læger vrøvler: Her er de morsomme patientjournaler

- Her er hvad jeg leder efter. En dame (helst gift med en som vil have Jeepen). Hun skal være mellem 18 og 50 og veltrænet. Jeg giver dig Jeepen, og du efterlader din kone hos mig i en uge. Når du kommer og henter hende, vil hun have de underskrevne papirer på bilen, skriver manden fra Huntsville i annoncen.

Han tilføjer, at han ønsker at få tilsendt adskillige billeder af den pågældende kvinde, og at der skal være tale om nøgenbilleder, da hun også skal være nøgen hele ugen hos ham.

Inden du nu kaster dig over tasterne for at svare på mandens annonce, så bør du dog lige regne efter en gang.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ifølge sælgeren er bilen 9000 dollar værd, hvilket næppe er tilfældet. Desuden vil din hustru formentlig ikke finde tilbuddet særligt flatterende, specielt ikke hvis man regner bilens værdi om til en timepris i løbet af ugen.

Se mandants annonce ved at klikke herunder: 

Dagens Gossip