Sætter ild til lejlighed efter famliliestrid

Politiet har anholdt en ung mand i Esbjerg, der er sigtet for at have sat ild til en lejlighed på 1. sal i en etageejendom sent lørdag aften. Familiestridigheder menes at ligge bag forbrydelsen.

Tre personer, som var inde i en lejlighed på 2. etage i boligbyggeriet, er blevet indlagt til observation for røgforgiftning, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Derudover skulle der ikke være andre, som er kommet til skade, lyder det.

- Vi får anmeldelsen om branden i etageejendommen klokken 22.11. Da vi kommer derud, har det været nødvendigt at evakuere beboerne i en opgang, fortæller vagtchef Ivan Gohr Jensen.

- Men man fik rimeligt hurtigt kontrol over branden, som var blevet antændt i en lejlighed på 1. sal. Gerningsmanden bag branden er anholdt, og det skal nu vurderes, om han skal fremstilles i grundlovsforhør, tilføjer vagtchefen.

Den anholdte mand, som er i midten af 20'erne, bor tilsyneladende selv i lejligheden på vejen Daddellunden. Politiet har natten til søndag endnu ikke afhørt ham.

Der var nogle af hans familiemedlemmer til stede, da han startede branden, der også gik ud over både over- og underboens lejlighed i etageejendommen.

Lejligheden i stueetagen er vandskadet, mens tre personer i overboens lejlighed nu er indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg til observation for røgforgiftning. Deres lejlighed på 2. sal er blevet kraftigt røgskadet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip